Cabinetul de kinetoterapie din sectorul 4 care are grija de sanatatea ta!

Kinetoterapia a devenit din ce in ce mai cunoscuta si apreciata, fiind considerata vindecarea cu ajutorul miscarii.

De-a lungul timpului, exista numeroase marturii ale oamenilor care si-au revenit spectaculos cu ajutorul acestei tehnici inovatoare. Afectiunile locomotorii grave au fost ameliorate si chiar tratate cu ajutorul kinetoterapeutilor.

In prezent, kinetoterapia se adreseaza unei game variate de afectiuni, precum bolile cardiovasculare, boli metabolice si chiar digestive.

Efortul fizic moderat este foarte indicat inclusiv hipertensivilor si persoanelor cu diabet, deoarece, prin miscare, se pot reduce valorile mari de colesterol si glicemie din organism.

Accidentele vasculare reprezinta una din principalele cauze de deces din intreaga lume. Acestea pot avea urmari grave la nivelul motricitatii, deoarece provoaca paralizia membrelor.

Cabinetul de kinetoterapie din sectorul 4 ajuta pacientii sa isi recapete mobilitatea de dinaintea unui accident vascular. Rezultatele se obtin in timp, cu multa rabdare si perseverenta, atat din partea pacientului, cat si a medicului specialist.

Orice program este personalizat in functie de afectiunea pacientului, de varsta si de istoricul bolilor pe care acesta le-a avut de-a lungul vietii.

In functie de scopul urmarit, kinetoterapia cuprinde 3 ramuri, de tip curativ, recuperatorie sau profilactica.

Kinetoterapia are, pe langa binecunoscutul rol recuperatoriu, si un rol de relaxare. In timpul sedintelor de masaj, creierul secreta hormonul fericirii, adica endorfina.

Aceasta se adreseaza si persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca postura corpului, pentru a arata mult mai bine.

Miscarea fizica este foarte benefica pentru tonifierea corpului, si pentru a mentine o stare de sanatate la nivelul acestuia. Kinetoterapia ajuta la cresterea rezistentei la efort, fiind recomandata chiar si sportivilor de performanta.

Crescand consumul energetic, veti putea sa scadeti in greutate, fara a tine diete periculoase. Cabinetul de kinetoterapie din sectorul 4 are roluri multiple, fiind specializat pe o gama variata de afectiuni.

Concluzionand, kinetoterapia este cea mai moderna metoda, adresata tuturor categoriilor de varsta, avand rezultate vizibile. Sanatatea este cea mai importanta in viata oricarui om, de aceea, alegeti o clinica specializata de kinetoterapie, inca de la primele simptome de boala. Aflate la inceput, afectiunile vor fi mult mai usor de tratat. Cadrele medicale specializate va vor ajuta sa va imbunatatiti conditia fizica.

Comentarii

comments