Ce tipuri de dureri reusiti sa indepartati cu ajutorul fizioterapiei Bucuresti

Specialistii recomanda tehnicile de fizioterapie, mai ales in cazul atenuarii durerilor unor anumite regiune ale corpului, iar aceste tehnnici presupun utilizarea unor curenti, chiar asemanatori cu cei care se folosesc in cazul galvanizarii.

Indicate in aceste scopuri sunt si folosirea unor proceduri care folosesc curenti dinamici ori curenti interferentiali, microunde sau ultrasunetul.

Acestor sedinte de fizioterapie Bucuresti li se mai adauga si laserterapia, terapia prin miscare ori kinetoterapia dar si scripetoterapia, tehnica unde se folosesc greutati in scopul recastigarii fortei musculare.

Cat despre termoterapie, aceasta este si ea inclusa in procedurile de fizioterapie, iar aici este folosita gama de raze infrarosii, sau raze ultraviolete, dar si aplicare peste zonele afectate a unor pachete fie calde, fie reci, dusuri terapeutice ori bai calde.

Sunt voci care sustin ca fizioterapie este o tehnica de mare valoare mai ales cand este adjuvant in cazul unei afectiuni pentru care se folosesc si substante medicamentoase. Deasemenea, acesta poate chiar si sa devina terapie unica in cazul in care medicamentele nu sunt indicate in diverse afectiuni.

Mersul la cabinetele de fizioterapie din Bucuresti, au puterea de a va face sa scapati de inflamatiile articulare. Sunt acele dureri care sunt cauzate de catre bolile reumatismale si cu mare usurinta pot fi aenuate prin astfel de terapii, mai ales a celor care presupun folosirea undelor infrarosii, a ultrasunetelor dar si a kinetoterapiei.

Se pare ca aceste proceduri de fizioterapie Bucuresti, in special cele care presupun acea folosire a curentului galvanic, sunt deseori folosite si in domeniul stomatologic. Cu exactitate, acestea se recomanda in caz de artrite sau artroze ale articulatiilor mandibulare dar si pentru a calma durerile aparute dupa o lucrare dentara.

Sunt indicate in mod special, aceste sedinte de kinetoterapie, mai ales pentru acele persoane care sufera de tulburari disfunctionale, deoarece se spune ca “kinetoterapia este vazuta ca fiind o terapie unica mai ales in cazul in care avem de-a face cu un sindrom disfunctional, care este instalat secundar unor probleme cum sunt cele de tulburari in cazul cresterii la copii dar si la adolescenti”. Fizioterapia mai este indicata si in cazul in care va doriti grabirea recupararii pentru a atenua durerile dupa bolile neurologice, sau dupa interventii neurochirurgicale.

Comentarii

comments