Eduard Pascu

Despre Eduard Pascu

Fizioterapeut

Numele meu este Pascu Adrian Eduard. Pasiunea mea pentru dans m-a adus prima dată într-o sală de kinetoterapie. Acolo, în timp ce mă refăceam în urma unei accidentări, m-am îndrăgostit de această meserie și de cât de mult poate îmbunătăți performanțele unui sportiv.

Am urmat cursurile Universității Naționale de Educație Fizică și Sport unde am avut șansa să iau contact cu cât mai multe ramuri sportive și să particip la numeroase stagii de practică, iar acum sunt mândru să spun că fac parte din echipa Terapie Pentru Mișcare. Folosesc terapia Schroth, Terapia Manuală, masajul, kinetoterapia și multe alte tehnici pentru a realiza programe individualizate fiecărui pacient.

Am ales profesia de fizioterapeut datorită faptului că întotdeauna am considerat că mișcarea este indispensabilă pentru a putea dobândi o mai bună calitate a vieții. Practic cu multă plăcere această meserie, iar scopul meu este acela de a mă dezvolta și perfecționa într-o manieră continuă pentru a oferi cât mai mult oamenilor ce au nevoie de mine.