2

Laurentiu Mihaescu

Despre Laurentiu Mihaescu

Fizioterapeut

 

Am facut sport de cand ma stiu si, practic, nu ma vad functionand in afara lui. Dupa 22 de ani de fotbal, am inteles ca miscarea te poate transforma atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Pana sa urmez Facultatea de Kinetoterapie din cadrul U.N.E.F.S., miscarea era pentru mine forma prin care incercam sa obtin performanta, prin care corpul putea sa atinga si sa depaseasca noi frontiere fizice. Apoi, am inteles ca miscarea poate sa fie si forma prin care organismul se poate vindeca si isi poate regasi echilibrul, astfel incat armonia interioara sa fie in perfecta concordanta cu armonia exterioara.

Sportul m-a invatat importanta corectitudinii si profesionalismului, a perseverentei si efortului constant si prelungit, a rigurozitatii pe care il presupune un program pentru a avea un rezultat vizibil, precum si a nevoii de adaptabilitate pentru fiecare situatie particulara.

Ulterior, din dorinta de a ma perfectiona si de a raspunde cat mai prompt nevoilor pacientilor mei, am urmat diverse cursuri de specializare. Tehnica Bowen, osteopatia si tehnica Schroth sunt doar cateva dintre terapiile pe care astazi reusesc sa le imbin cat mai eficient in beneficiul persoanelor pe care le tratez.

Dupa terminarea facultatii, am colaborat cu Asociatia Kinetic Therapy si am avut astfel posibilitatea de a lucra cu o paleta larga de patologii, dezvoltate atat la copii, cat si la adulti sau varstnici, experienta care mi-a conferit numeroase satisfactii profesionale si motivatia de a practica aceasta meserie cu pasiune si devotament.

In prezent, fac parte din echipa centrului Terapie pentru Miscare si, alaturi de colegii mei, aducem din nou in viata oamenilor miscarea si bucuria de a-si recapata starea de sanatate.

Comentarii

comments