Răzvan Bogăţeanu

Despre Răzvan Bogăţeanu

Fizioterapeut

Dintotdeauna am fost pasionat de mişcare şi încă din perioada liceului m-am implicat în diverse activităţi sportive. Chiar în clasa a XII-a, îmi aduc aminte că făceam parte din echipa de baschet a liceului şi într-unul dintre meciuri m-am accidentat destul de grav. A trebuit să urmez şedinţe de recuperare medicală. În ziua aceea, nu-mi închipuiam că şi eu însumi voi ajunge într-o bună zi să fac acelaşi lucru: să ajut oamenii să îşi recapete starea de mobilitate şi să fiu alaturi de ei în drumul spre recuperare.

Decizia am luat-o în momentul în care am întâlnit un colectiv de oameni, care pe lângă faptul că erau adevăraţi profesionişti, le păsa de cei din jurul lor şi erau atenţi la nevoile pe care aceştia le aveau. În acel moment, am simţit că asta trebuie să fac şi eu, aşa că, la scurt timp, m-am decis să urmez cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Ulterior, am participat la cursuri de perfecţionare şi astăzi pot spune că profesez alături de un colectiv de la care am tot timpul ceva de învăţat.

Fiecare persoană este unică şi, de aceea, cred cu tărie că fiecare pacient trebuie tratat individual şi cu un program personalizat. De asemenea, consider extrem de importante comunicarea şi empatia dintre specialist şi pacient, de aceea încerc să devin mai întâi prieten al pacientilor mei, pentru ca apoi să îi ajut în drumul spre recuperare.

Comentarii

comments