1

Razvan Bogateanu

Despre Razvan Bogateanu

Fizioterapeut

Dintotdeauna am fost pasionat de miscare si inca din perioada liceului m-am implicat in diverse activitati sportive. Chiar in clasa a XII-a, imi aduc aminte ca faceam parte din echipa de baschet a liceului si intr-unul dintre meciuri m-am accidentat destul de grav. A trebuit sa urmez sedinte de recuperare medicala. In ziua aceea, nu-mi inchipuiam ca si eu insumi voi ajunge intr-o buna zi sa fac acelasi lucru: sa ajut oamenii sa isi recapete starea de mobilitate si sa fiu alaturi de ei in drumul spre recuperare.

Decizia am luat-o in momentul in care am intalnit un colectiv de oameni, care pe langa faptul ca erau adevarati profesionisti, le pasa de cei din jurul lor si erau atenti la nevoile pe care le aveau. In acel moment, am simtit ca asta trebuie sa fac si eu, asa ca, la scurt timp, m-am decis sa urmez cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport. Ulterior, am participat la cursuri de perfectionare si astazi pot spune ca profesez alaturi de un colectiv de la care am tot timpul ceva de invatat.

Fiecare persoana este unica si, de aceea, cred cu tarie ca fiecare pacient trebuie tratat individualizat si personalizat. De asemenea, consider extrem de importante comunicarea si empatia dintre specialist si pacient, de aceea incerc sa devin mai intai prieten al pacientilor mei, pentru ca apoi sa ii ajut in drumul spre vindecare.

Comentarii

comments