Fizioterapie Bucuresti-Metoda ideala in cazul recuperarii fizice si imbunatatirii calitatii vietii

In Bucuresti sunt diverse centre de kinetoterapie, iar fizioterapia este una dintre cele mai eficiente metode de prevenire dar si de recuparare a unei game largi de afectiuni. Aceasta metoda, este naturala si nu presupune nici un fel de efect advers ori riscuri.

In mod practic, fizioterapia include un ansamblu al aplicatiilor terapeutice ce folosescfactori fizici cum sunt campul magnetic, curentul electric, sunetul sau temperatura.

Au existat diverse studii ample care au dus la cat mai mare perfectionare a aparatelor ce transforma acesti factori fizici in terapie, iar de aceste programe se pot bucura atat cei mici, persoanele de varsta a treia, dar si sportivii de performanta.

Pentru tratarea pacientilor in centrele de fizioterapie Bucuresti sunt folosite aparate care furnizeaza unde laser, magnetodiafluxul, ultrasunete, elongatii vertebrale dar si curenti terapeutici de joasa frecventa.

Este clar ca beneficiile fizioterapiei ajuta in reducerea simptomelor cum sunt inflamatiile, durerile, contractura, stimuleaza circulatia sanguina,stimuleaza repararea celulara, favorizeaza drenajul limfatic, amelioreaza diverse cicatrici, tonifiaza atat pielea cat si masa musculara, ajuta foarte mult in indepartarea celulitei, dar si in diferite tratamente pentru slabit. Acea terapie laser se recomanda in special in cazurile de afectiuni dermatologice ori stomatologice.

Cateva exemple de afectiuni care pot fi tratate prin fizioterapie sunt urmatoarele: celulita mixta, obezitatea, vergeturile, oboseala, stresul, depresia, agitatia, nevralgia, cefaleea, migrenele, spondiloza, artroza de umar, artroza periferica, lambosciatica, hernie de disc, protuzie discala, reumatism inflamator, pareza, paralizie, hemipareza, hemiplegie,  scleroza in placi, boala Parkinson, dar si multe altele.

Sedintele de fizioterapie sunt contraindicate in cazul femeilor insarcinate, in cazul afectiunilor cutanate-eriterm, iritatiilor, bolilor coronariene grave dar si in cazul celor ce au pacemaker ori implant metalic.

In ceea ce-i priveste pe copii, folosirea curentilor dar si a ultrasunetelor este e chestiune destul de controversata si e necesar sa fie evaluat destul de atent cazul. La diverse cabinete din Bucuresti se pot gasi o gama completa de aparate de fizioterapie (laser, electroterapie, ultrasunet, magnetoterapie, parafina) toate fiind de ultima generatie si care permit o cat mai simpla rezolvare a acelor afectiuni amintite mai sus.

Sunt cazuri in care se recomanda combinarea mai multor tipuri de proceduri cum este masajul medical, reflexoterapia, kinetoterapia-gasiti un foarte bun cabinet de kinetoterapie insector 4, electroterapia, care reusesc sa se potenteze reciproc si sa aduca beneficii.

Orice cabinet de fizioterapie din Bucuresti, ar trebui sa aiba ca principal scop, atat recuperarea cat si vindecarea pacientilor.

Comentarii

comments